Njutit av en härlig vecka.

Ännu en härlig vecka har passerat och jag inväntar härlig vårvärme.

Har haft trevligt på jobbet, njutit av promenad, cykeltur, träning och jogging.

Hann även med att besöka biblioteket där jag satt och njöt av den lugna atmosfären, kunde dessutom inhandla 2014 Runners tidningar för en billig peng och lånade böcker, bl.a. Vilhelm Mobergs Utvandrarna och Invandrarna.

IMG_0232

Idag har jag köpt nya joggingskor så nu hoppas jag att jag blir riktigt inspirerad.

IMG_0241

Hittade också en ny trevlig tidning som jag ska ta med mig till sängs.

IMG_0242

Har nyss kommit hem från bio i Vingåker där jag såg filmen Still Alice med Julianne  Moore & Alec Baldwin en riktigt fin och känslosam film, tårarna strömmade ner.

Nu ser jag fram emot en ny härlig vecka och Påskhelg:)

 

 

 

Njutit av en härlig träningsdag

Har haft en ledig dag som jag fyllt med olika träningsformer som cirkelträning på Actic, en cykeltur på min nya fina cykel i härligt solsken, sedan avslutningsvis en timmes promenad.

IMG_0225

Hann även med en stund i solstolen där jag njöt av solen:)

IMG_0231

Nu planeras det nya träningsprogram, roligt & intressant. Stora Stretchboken ska jag fördjupa mig i för det känns att jag slarvar lite med det.

 

 

 

 

Njuter av härlig helg!

Njutit av vacker solnedgång med mina goda vänner Harriet, Jeanette och Ann vid mitt paradis Baggekärr. Trevlig och roligt umgänge. Hälsat på min pappa, tittat på en fin cykel inför Vätternrundan 2015 , planerat vårbruket och nu snart bjuden på middag hos Robin & Kajsa tillsammans med Isabella & Bobbie. Trevliga telefonsamtal med Johanna & Sabina och planerar just nu ny tjejträff med härliga Viktoria:)