Enjoy yoga

Härlig yoga i härlig miljö. Yogan gör mig till en mer avslappnad och harmonisk person, den ger mig glädje och förhoppningsvis smidigare och bättre kroppshållning. Här i St Martin är det underbart och jag störs inte av de många flygplan som landar och lyfter med ett donande ljud som blandas med havets brus och fågel kvitter😊

Lovely yoga in lovely setting. Yoga makes me a more relaxed and harmonious person, it gives me joy and hopefully smoother and better posture. Here in St Martin’s wonderful and I are not disturbed by the many airplanes landing and taking off with a rumbling sound mixed with the murmur of the sea and birdsong😊

img_5940

img_5944

img_5949

img_5951

img_6181

img_6183

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *