Njuter av sommaren/Enjoy summer😊

Jag har haft underbara härliga dagar och njutit av sommaren, och verkligen försökt njuta av stunden och dagen. Tittat på den vackra blåa himmeln, jogging i skog och nyttiga drinkar, gott vin har förgyllt min vardag samt njutit av yoga och skogens bär. Härligt😊 Försöker hitta stunder som ger mig glädje, lugn och energi i en blandad kompott mellan arbete och fritid. Vad gör ni för att hämta energi och boosta er själva?

I have had wonderful lovely days and enjoyed the summer, and really tried to enjoy the moment and the day. Looked at the beautiful blue sky, jogging in woods and healty drinks, good wine has garnished my everyday life as well as enjoying yoga and the berries of the forest. Lovely 😊 I try to find moments that give me joy, peace and energy in a mixed composite between work and leisure. What do you do to get energy and boost yourself?

So long for now😘

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *