Njutit av sommaren:)

Jag har njutit hela sommaren av underbara dagar i USA, Salt Flats, Bonneville, Roadtrip i USA, Gumball3000 i Riga till Mykonos. Har umgÄtts med vÀnner, familj och nya vÀnner. Har hunnit med nÄgra dagar i mitt paradis, BaggekÀrr, Tived. Njutit av att poolen hemma i VingÄker Àntligen Àr fÀrdig och hoppas pÄ en varm höst dÀr jag kan njuta i solskenet vid poolen:)

I have enjoyed the whole summer of wonderful days in the United States, Salt Flats, Bonneville, Roadtrip in the United States, Gumball3000 in Riga to Mykonos. Have been hanging out with friends, family and new friends. Have had a few days in my paradise, BaggekĂ€rr, Tived. Enjoy that the swimming pool in VingĂ„ker is at last finish and hope for a hot autumn where I can enjoy the sunshine by the pool 🙂


            Bye, Bye:)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *